RRETH NESH

Fillimet e “Vita Nova – ZA” janë në vitin 2006 kur në Shkup u hap zyra e parë dhe përfaqësia zyrtare e prodhuesve të huaj me renome të lëndëve të para më cilësore për qëllime farmakologjike, kozmetike, ushqimore dhe degë të tjera industriale.

Nga themelimi jonë deri më sot, në vazhdimësi synojmë të përmirësojmë cilësinë e jetës së njeriut, duke i plotësuar kërkesat e klientëve tanë. Lëvizim në pajtim me zhvillimin dhe inovacionet e partnerëve tanë, vazhdimisht duke gjetur zgjidhje për kërkesat e klientëve tanë nëpërmjet bashkëpunimit të sinqertë dhe të hapur.

Duke punuar me shumë dashuri dhe me entuziazëm, pas mundit të investuar dhe avancimit të vazhdueshëm të cilësisë së punës sonë, në vitin 2008 dolëm jashtë kufijve tanë dhe hapëm zyrën e dytë me seli në Beograd, me çka e zgjeruam ofertën tonë të lëndëve të pata te prodhuesit e rajonit të Ballkanit qendror. Për momentin, përveç prodhuesve nga Maqedonia, klientët tanë janë edhe kompani nga Serbia, Mali i Zi, Bosnja dhe Hercegovina, Kosova dhe Shqipëria.

Сертификат