Të gjitha prodhimet të cilat I kemi në ofertën tone korrespondojnë me standardet më të reja për cilësi dhe janë në pajtim me të gjitha farmakopetë, kodekset dhe rregullativat relevante për ushqim.

Produktet vijnë në paketime origjinale dhe janë me dokumentacion të kompletuar, me çka e garantojmë cilësinë e tyre, i respektojmë standardet përkatëse (GMP normat, HASSP,ISO, HALAL, KOSHER etj.) gjithnjë me qëllim, plotësimin e kërkesave të konsumatorëve tanë.

Lëndë të para për industrinë ushqimore

 • Antioksidansë
 • Aroma
 • Ekstrakte bimore me komponent biologjik aktiv
 • Vitamina dhe premisa të vitaminave
 • Emulgatorë dhe kripëra emulgatorë
 • Enzima
 • Komponent për fortifikim
 • Konservues
 • Kristalizues
 • Lecitin dhe derivate të tyre
 • Minerale dhe kripëra minerale
 • Oleokimikate
 • Përmirësues të teksturës
 • Pasta frutash natyrore
 • Fibra
 • Rregullator të aciditetit
 • Stabilizues
 • Humektante
 • Hidrokoloide

Aplikime


Përbërësit të cilët i ofrojmë mund të aplikohen në degët e industrisë ushqimore në vijim:
 • Industria e ëmbëlsirave
 • Industria e brumërave
 • Industria e qumështit
 • Industria e mishit
 • Pije freskuese jo alkoolike

Lëndë të para për suplement dietik

 • Ekstrakte bimore me komponent biologjik aktiv
 • Vitamina dhe premisa të vitaminave
 • Karotenoide
 • Kripëra minerale të mikronizuara
 • Lëndë të para mikroenkapsulare
 • Minerale dhe premisa minerale
 • Probiotik dhe prebiotik
 • Fibra
 • Trituran, element në gjurmë

Lëndë të para për industrinë e farmakologjisë

 • Abraziv
 • Antacide
 • Antioksidansë
 • Vitamina dhe premisa të vitaminave
 • Granulate për formula në formë pluhuri
 • Granula drejtpërdrejtë shtrënguese
 • Ekscipiens
 • Minerale dhe premisa minerale
 • Karotenoide
 • Laksativ
 • Kripëra minerale të mikronizuara
 • Lëndë të para mikroenkapsulare
 • Probiotik dhe prebiotik
 • Humektante

Lëndë të para për industrinë e kozmetikës

 • Abraziv
 • Agjent për rritjen e viskozitetit
 • Agjens për kujdesin e zgavrës së gojës
 • Adsorbent
 • Adstrigent
 • Antioksidantë
 • Baza për produkte kozmetike
 • Eksfolijant
 • Konservues
 • Lanolin dhe derivate të lanolin
 • Agjens oksidues
 • Agjens pufer
 • pH regullator
 • Agjens topik
 • Agjens helirues
 • Humektante

Qëndroni në rrjedhë me Vita Nova