PARTNERË

Kompania me përvoj më tepër se 130 vjet, traditë në prodhimtari të mineraleve me cilësi të lartë dhe kripërave minerale të cilat gjejnë zbatim në industrinë e farmakologjisë, ushqimit dhe kozmetikës, si dhe në zhvillimin e suplementeve ushqimore dhe aplikacione  tjera teknike. Gama e gjerë e prodhimeve të kësaj kompanie përmban minerale dhe kripëra minerale me cilësi specifike, pastërti dhe paketim. Premikset speciale, kripërat minerale mikroenkapsulare, granula dhe kripëra të mikronizuara janë pjesë e prodhimeve të cilat e bëjnë këtë prodhues të veçantë në treg.
Dr. Paul Lohmann
Liderë në prodhimin dhe zhvillimin e lëndëve natyrale, inovative për industrinë ushqimore dhe ushqimin e shëndetshëm gjatë 120 viteve të kaluara. Që nga fillimi me punë kompania është e  njohur për prodhimin e fibrave.Paleta e tyre e prdukteve është e veçantë,pasi që ka edhe oferta të ekstrakteve bimore me komponent aktiv biologjik të mbështetura me studime klinike për ndikimin e tyre pozitiv mbi shëndetin e njeriut.
Nexira
Lasenor është kompani private Spanjolle e krijuar në vitin 2004 si njësi e re në HOLDFOOD GROUP , i cili është grupacion për prodhimin e emulgatorëve natyror dhe sintetik. Në këtë grupacion kanë përvojë mbi 20 vjeçare në fushën e prodhimit të lecitnës dhe derivateve të tjera, si dhe  mbi 35 vite përvojë në ofertën e acideve yndyrore oleokimikate – ester dhe derivatet e tyre.
Lasenor
Nutrilo është themeluar në vitin 1984 si kompani  e destinuar për prodhimin e premikseve të specijalizuara të vitaminave dhe minraleve të cilat punohen me porosi. Në ofertë janë përfshirë edhe prodhimi i tabletave të tretshme, pastila, kapsula të forta me xhelatinë, pije instant me shumicë ose paketime individuale.
Nutrilo
Divi's si kompani themelohet në vitin 1990 veprimtaria kryesore e të cilit është hulumtimi dhe zhvillimi  produkteve farmakologjike aktive. Nga viti 2006 Divi’s Nutraceuticals furnizojnë paletë të plotë të karotenoideve dhe vitaminave. Portofoli i produkteve përmban  produkte në formë likite dhe të fortë pa GMO, në pajtim me rregullat aktuale për përdorim në ushqim, suplemente ushqimore, ushqim për kafshë dhe kozmetikë.
Divis Laboratories Europe AG
Brend gjerman me traditë 30 vjeçare në hulumtimin dhe zbatimin e stabilizatorëve dhe emulgatorëve për industrinë e ushqimit. Qëllimi kryesor i kompanisë është prodhimi dhe implementimi i sistemeve stabilizuese,të destinuar për industrinë e qumështit dhe produkte të qumështit, mishit dhe produkte të mishit, salcë domatesh, majonez, salca tjera. Si anëtar i Stern – Wywiol Grouppe, Hydrosol së bashku me ekipin profesionist prej më tepër se 80 ekspertë, klientëve të vet ju ofron mbështetje për zhvillimin e produkteve të reja dhe modifikim të produkteve ekzistuese, në qendrën e re hulumtuese në Arensurg, Gjermani.
Hydrosol
OlbrichtArom ka 140 vjet përvojë eksperte në prodhimin e aromave, pastave frutore dhe shurupe. Si pionier në përpunimin e pastave natyrore nga lëvorja e limonit dhe portokallit, portofoli i tyre sot i plotëson shijet specifike. Nga viti 2010 i bashkëngjitet familjes Stern – Wywiol Grouppe – Gjermani duke e rritur ofertën e aromave në formë të lëngësht dhe pluhur.
Olbrichtarom
Kompani internacionale i cili është prodhues i enzimave për aplikim në industri të ndryshme: furë buke, prodhimin e venës, industrinë e pijeve jo alkoolike, industrinë për prodhimin e ushqimit për kafshë. Nga viti 1907 deri më sot është pjesëmarrës aktiv dhe i suksesshëm në zhvillimin dhe prodhimin e enzimeve.
AB Enzymes
Është themeluar në dhjetor të vitit 2006, Kappa Bioscience është kompani norvegjeze e cila është e njohur për zbatimin e proceseve inovative gjatë prodhimit të vitaminave. Një nga produktet e tyre më të vlefshme është panteta e cila përfshin prodhimin e Vitaminës K të pastër në formën menakinon-7 (MK-7). Kappa Bioscience krenohet me ofrimin e vitaminës K2 me pastërti të lartë. Si lider inovativ dhe drejtues i parë në botë për vitaminën K2 MK-7, ato kanë njohuri të gjerë për vitaminat dhe momentalisht janë prodhuesit e vetëm të vitaminës K të pastër si MK-7 në forma të ndryshme të produkteve. Në bazë të vërtetimit nga GRAS, K2 MK-7 mund të përdoret edhe në ushqime konvencionale. Së bashku me Kappa fokusi jonë është që ta zhvillojmë vitaminën K në trgun e suplementeve ushqimore dhe tregun e ushqimeve të fortifikuara.
Kappa Bioscience
CEAMSA është një kompani inovative e cila është e specijalizuar në prodhimin,zhvillimin dhe distribuimin në gjithë botën e një game të plot të Karagenave,Pektinave,Fibrave,Alginatave dhe Loctus Bean Gum të rafinuar. Këto hidrokoloide jane të karakterizuar në bazë të vetive të tyre stabilizuese,i japin produktit dendësi, dhe përmirësimin teksturës të cilët zhvillojnë zgjidhje të qëndrueshme për industrin e Ushqimit dhe Pijeve si dhe në industrin e Dietetikës dhe Farmacisë. Produket e CEAMSA i plotësojnë kushtet shëndetësore (Etiketë e pastër,zëvendësim i yndyrave, pa gluten),etike (vegan) dhe religjioze (Kosher,Hallall).
CEAMSA

Qëndroni në rrjedhë me Vita Nova