Примена на различни засладувачи во производството на инстант пијалоци
Прочитај Превземи PDF
Влијание на додадени екстракти од билки (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) и плодови (malpighia glabra) врз реолошките, текстурните и функционалните (AChE-инхибиторна и антиоксидантна активност) карактеристики на темното чоколадо
Прочитај Превземи PDF
10 години Вита Нова- учиме, усовршуваме, развиваме, инспиративни и креативни, растеме заедно
Превземи PDF
Hydrosol- центар за совршени стабилизаторски и емулгаторски системи
Превземи PDF
Здравствени аспекти на акација гума како растворливо диететско влакно
Превземи PDF
Железото и неговите иновативни соединенија во фортификацијата на безалкохолни пијалоци
Прочитај Превземи PDF
Состојки од плод од кактус (OPUNTIA FICUS INDICA) инкорпорирани во суплементи за регулација на телесната тежина
Превземи PDF
Состојки од плод од кактус инкорпорирани во диететски влакна за употреба како диететски суплементи или ОТЦ
Превземи PDF