Медиуми

Ноември 2021, Белград, СРБ

Емулгатори во храна- иновации

Превземи PDF

Август 2021, Хрватска

Улога на витаминот К2 во суплементација со високи дози витамин Д

Превземи PDF

Мај 2021, Хрватска

Витамин К2 за повеќе здравствени бенефити

Превземи PDF

Сертификат за квалитет

Систем за управување во согласност со ISO 9001 : 2015

Превземи PDF

Септември 2020, Белград, СРБ

Употреба на бета каротен во пекарска индустрија

Превземи PDF

Април 2019, Париз, ФР

Посетете не на штанд бр. Т35 на in-cosmetics Global

Превземи PDF

Октомври 2017, Белград, СРБ

Емулгатори во производството на леб и пекарски смеси

Превземи PDF

Август 2017, Белград, СРБ

Статија за акација гума

Превземи PDF

Ноември 2016, Скопје, МК

10 години Вита Нова- учиме, усовршуваме, развиваме, инспиративни и креативни, растеме заедно

Превземи PDF

Септември 2016, Скопје, МК

Hydrosol- центар за совршени стабилизаторски и емулгаторски системи

Превземи PDF

Декември 2015, Скопје, МК

Новел храна, потреба или тренд

Превземи PDF

Октомври 2014, Тузла, БиХ

Здравствени аспекти на акација гума како растворливо диететско влакно

Превземи PDF

Мај 2013, Скопје, МК

Нутритивни и здравствени изјави

Превземи PDF

Мај 2013, Скопје, МК

Hydrosol стабилизатори за месна и млечна индустрија

Превземи PDF

Март 2013, Тузла, БиХ

Брусницата во превенција на инфекции на уринарниот тракт

Превземи PDF

Септември 2012, Скопје, МК

Успешни стратегии за излез на странски пазари

Превземи PDF

Тузла, БиХ

Железото и неговите иновативни соединенија во фортификацијата на безалкохолни пијалоци

Целиот Текст Превземи PDF

Јули 2011, Тузла, БиХ

Состојки од плод од кактус (OPUNTIA FICUS INDICA) инкорпорирани во суплементи за регулација на телесната тежина

Превземи PDF

Јули 2011, Тузла, БиХ

Состојки од плод од кактус инкорпорирани во диететски влакна за употреба како диететски суплементи или ОТЦ

Превземи PDF

Декември 2010, Белград, СРБ

Нека храната биде твој лек- Да се доживее 100

Целиот Текст Превземи PDF

Бидете во тек со вита нова


партнери