Сите производи кои ги имаме во нашата понуда кореспондираат со најновите стандарди за квалитет и се во согласност со сите релевантни фармакопеи, кодекси за храна и регулативи.

Производите доаѓаат во оригинални пакувања и се со комплетна документација, со што го гарантираме нивниот квалитет, ги запазуваме соодветните стандарди (GMP нормативите, HACCP, ISO, HALAL, KOSHER и др.) се со цел крајно задоволство на нашите купувачи.

Суровини за прехранбена индустрија

 • Антиоксиданти
 • Ароми
 • Билни екстракти со биолошки активни компоненти
 • Витамини и витамински премикси
 • Емулгатори и емулгирачки соли
 • Ензими
 • Компоненти за фортификација
 • Конзерванси
 • Кристализатори
 • Лецитини и нивни деривати
 • Минерали и минерални соли
 • Олеохемикалии
 • Подобрувачи на текстурата
 • Природни овошни пасти
 • Растителни влакна
 • Регулатори на киселост
 • Стабилизатори
 • Хумектанти
 • Хидроколоиди

Апликации


Суровините кои ги нудиме може да се аплицираат во следниве гранки од прехранбената индустрија:
 • Кондиторска индустрија
 • Пекарска индустрија
 • Млечна индустрија
 • Месна индустрија
 • Освежителни безалкохолни напитоци

Суровини за диететски суплементи

 • Билни екстракти со биолошки активни компоненти
 • Витамини и витамински премикси
 • Каротеноиди
 • Микронизирани минерални соли
 • Микроенкапсулирани суровини
 • Минерали и минерални премикси
 • Пробиотици и пребиотици
 • Растителни влакна
 • Тритурати, елементи во трагови

Суровини за фармацевтска индустрија

 • Абразиви
 • Антациди
 • Антиоксиданти
 • Витамини и витамински премикси
 • Гранулати за прашкасти формулации
 • Директно компресибилни гранулати
 • Ексципиенси
 • Минерали и минерални премикси
 • Каротеноиди
 • Лаксативи
 • Микронизирани минерални соли
 • Микроенкапсулирани суровини
 • Пробиотици и пребиотици
 • Хумектанти

Суровини за козметичка индустрија

 • Абразиви
 • Агенси за зголемување на вискозност
 • Агенси за нега на усна шуплина
 • Адсорбенти
 • Адстригенти
 • Антиоксиданти
 • Бази за козметички производи
 • Ексфолијанти
 • Конзерванси
 • Ланолин и деривати на ланолин
 • Оксидирачки агенси
 • Пуферски агенси
 • pH регулатори
 • Топични агенси
 • Хелирачки агенси
 • Хумектанти

Бидете во тек со вита нова


партнери